A McLaren GT-t a márka saját, MSO nevű designercsapata vette kezelésbe

0

A McLaren GT-t az MSO fogja átszabni, az új külső élőben augusztus 28.-án fog bemutatkozni a pebble beachi autókiállításon. Az autó fő színe az MSO által kikevert Defined Flux Silver, mely tulajdonképpen ezüstmetál, kis aranyszínnel meghintve, ezt pedig a grafitszürke oldalköpenyek, visszapillantók, a hátsó lökhárító, a diffúzor és a féktárcsák ellensúlyozzák.

 

© Motor1.com Magyarország McLaren GT, MSO

 

Belül is a McLaren mércéi szerint megfelelő vizuális élmény fogad minket: fehér, és grafitszürke bőrelemek találhatóak itt, az üléseken a British Museum nagytermének tetejét idéző hímzéssel. A váltókar, és a kormánykerék belső része ezüstszínű szénszálas ötvözetből készült, míg a slusszkulcs az autót borító arany-ezüst keverékben pompázik.

 

McLaren MSO design./Kép. Motor1

 

McLaren GT, MSO. Kép. BBC

 

Az MSO a motort érintetlenül hagyta, így az 4.0-literes nyolchengeres ikerturbós erőforrás a gyári 620 lóerővel és 630 Nm nyomatékkal érkezik, ezeket egy hétsebességes, duplakuplungos váltó alakítja mozgási energiává. A kupé 3,2 kilométer alatt gyorsul százra, és 2019 negyedik negyedévétől lesz elérhető 210 ezer dollárért (59,5 millió forint).

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.