A világ legragyogóbb Ladája

0

A Garage 54 videójának a végén már konkrét lakk-jégcsapok alakulnak ki a járgányon, de simán megéri.

A Garage 54 néven futó Youtube-csatorna elég érdekes kísérleteket szokott véghez vinni, építettek már egy négy keréken guruló fészert, volt, hogy forró vízbe merítettek egy autót.

Általában ezeknek a próbáknak a szerencsétlen áldozata egy Lada, ahogy legújabb videójukban is, azonban ahelyett, hogy megcsonkítják, szinte egy autókiállításokon részt vevő darabbá alakítják.

35 réteg lakkot felvinni egy kocsira nem egyszerű feladat, főleg, mert nem lehet csak úgy egymás után lenyomni 35-ször. Épp ezért hőseink első körben csak 15-ször mentek végig az autón, amitől már nagyon szépen fénylett, ezután adtak egy hetet a lakknak száradni, majd rátolták a maradék huszat, a végén azonban már minden igyekezet ellenére úgy folyt a kocsiról az anyag, mint az olvadó fagyi.

A végeredmény azonban az, hogy a kocsi festése valószínűleg teljes védettséget élvez, az elkészüt munka után úgy tűnik, a fényezés akár egy pisztolygolyótól is védene. Persze, ez nem olcsó mulatság: A készítők szerint maga a lakk többe került, mint az egész autó, de ez kicsi ár egy olyan Ladáért, amely egy marsi homokviharnak is ellen tud állni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.