Az Opel bemutatta a GS Line-t

0

A Frankfurt Motor Show-n volt az új Corsa bemutatója, amely csodás módon mindenki figyelmét elkerülte
Az Opel 2020-as Corsa kínálatában már egy új, GS Line-ra keresztelt modell is helyet kap, amely a Frankfurt Motor Shown mutatkozott be, de a gyártó csak most beszél róla.

A „legsportosabb új Corsaként” emlegetett GS testvérei legerősebb motorját, egy 1,2-literes háromhengeres turbót kap nyolcsebességes automata váltójához.

Ez 128 lóerőre és 230 Nm-es nyomatékra képes, amely azért egyelőre elég szerény, bár még a fogantatás stádiumában van a dolog. Reméljük, hogy a márka nem zárkózik el az erősebb Gsi és az OPC modellek bevezetésétől sem a Corsa esetében. Mellesleg a takarékossági számok egyáltalán nem rosszak, a WLTP mérései alapján 100 km-en 5,6 litert fogyaszt a kocsi, míg károsanyag-kibocsátása emellett 128 gramm kilométerenként.

 

Opel Corsa GS Line (2019) és az Original Corsa GSi

A németeknél a Corsa GS Line kezdőára 19880 euró (6,5 millió Ft körüli). Ezét a vásárlók egy kétszínű külsőt, sportosabb lökhárítókat, krómozott kipufogót, kicserélt fényszórókat, és kétszínű felniket, belül többfunkciós kormánykereket, és egyebeket kapnak.

 

Opel Corsa GS Line (2019) és az Original Corsa GSi./Képek opel.com

 

A galériában látható sajtóképeken látható a Corsa Gsi is, amelyet az Opel „A GS Line elődjeként” emleget, és ez a megfogalmazás azt sejteti, hogy a Gsi-nek nem folytatják a gyártását.

 

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.