Hihetetlen! Újabb állatkínzás! Egy félholtra vert kutyát tálaltak egy zsákban

0

Újabb kegyetlen dolog borzolja nem csak az állatszerető embereket, hanem mindenkit.
Budapesten, egy belvárosi park mellett találtak a járókelők egy félholtra vert kutyát zsákba csomagolva. A mindössze pár kilós yorkshire terrier csont és bőr volt, a medencéje több helyen el volt törve.
Stabilizáltam az állapotát, kapott infúziót, gyógyszereket, fájdalomcsillapítót, antibiotikumot, ami az alapot ugye megadja a kutyusnak” – mondta a csatorna híradójának az állatorvos, aki szerint valószínűleg megverhették a kutyát. „Kizárólag a medence van eltörve, ez egy jól irányzott, rúgás vagy ütés” – vélekedett Faluvégi András.
Kiderült, a kutyus elég idős, már 11 éves és Tysonnak hívják. Ha sikerül annyira felerősíteni, hogy műthető állapotba kerüljön, van remény rá, hogy újra járni tudjon az állat. Közben a A Teleki téren lévő kamerák alapján keresik a három elkövetőt, akik fényes nappal odavitték a zsákot. A kutya gazdája viszont már ismert.
A kutyában, miután kiérkeztek a kollégák, találtak chip-et, megvizsgálták, helyszínre hívtak állatorvost, a chip adatok alapján felhívták a tulajdonost, aki teljesen elzárkózott a kutyától és rácsapta a kollégákra a telefont” – mondta Pataki Gábor. Az Újpesti Állatmentő Liga ügyeletesei értek először a helyszínre, ők szóltak a rendőröknek is. Pataki Gábor azt is elmondta, hogy a kutyát dupla zsákba csomagolták.
A rendőrség egyenlőre ismeretlen tettes ellen nyomoz.

Forrás Blikk

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.