Ismét melegszik az idő, de jövő héten jön a lehülés

0

Igazi áprilisi mókamester az időjárás. A hét eleje a lehűlésről szólt, hajnalban néhol fagyok is voltak, de a hét vége felé elég szépen összeszedte magát a napocska, csütörtöktől vasárnapig 20-25 fok fölé is emelkedik a hőmérséklet az előrejelzések szerint.

Pénteken lesz a legmagasabb a nappali hőmérséklet, 23 és 29 fok közötti értékekre számítanak a meteorológusok.

Vasárnap már némi csapadék is jöhet (zápor), a jövő héten pedig egy újabb lehülés. A jövő heti lehülés várhatóan már nem lesz annyira hideg, mint ennek a hétnek az elején volt, mínuszokra már nem kell számítani, de így is csak 14 és 19 fok közötti legmagasabb hőmérséklet várható napközben.

Az április tehát hozza a szokásos formáját, változékony, nem unalmas, kicsit kiszámíthatatlan, pajkos, vicceskedő, néha meleg, néha hideg, néha borongós, de biztosak lehetünk benne, hogy nem rosszindulatú.

És amúgy sem létezik olyan, hogy április, ezt csak mi, emberek találtuk ki, mert én például még sosem találkoztam vele, csak a naptárban.

De ahelyett, hogy most összevissza irogatnék minden hülyeséget, inkább csak annyit mondok: Győrfi Pál legyen mindannyiunkkal, erőt, egészséget mindenkinek!

Maradjanak otthon! Akkor is, ha már halálosan unják!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.