Lezárták a Margitszigetet és a Római partot

0

A budapesti főpolgármester elrendelte a legnépszerűbb futóhelyek lezárását az ünnepi hétvégére.
Tagnap este Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere elrendelte ma reggeltől hétfő estig a Margitsziget, a Római part és az Óbudai-sziget (más néven Hajógyári-sziget) lezárását. Ezek a területek a Húsvéti hétvégén naponta reggel 8 és este 10 óra között nem lesznek látogathatóak.
A kora reggeli futók így még meg tudják csinálni a napi edzéseiket.
Ma reggel már a futókörökben szintén kedvelt budapesti Fenyőgyöngye parkolóját (Hármashatár-hegy lábánál) is körbeszalagozták, illetve a fentebb található parkolókat, valamint az út szélén is elhelyeztek rövidebb szakaszon szalagokat, ám a lezárás egyelőre ezen a területen részlegesnek tekinthető. (Nem lennék meglepőve, ha a hegy tetején lévő nagy parkló is lezárásra került volna, ám ott nem jártam ma reggel, így nem tudom megerősíteni.)
Lezárták a Börzsöny egyik kedvelt kirándulóhelyére, Királyrétre vezető utat is, illetve nem lehet behajtani Nagykovácsiba sem a nem ott lakók számára.
Ha tudtok olyan futók által is kedvelt területeket, amikre hasonló sors vár, írjátok meg a cikk Facebook posztjához, hogy minél többen tudjunk róla!

via. MTI

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.