Néha csapadékos, de enyhe idő Szilveszter napján és az újévben

0

Vasárnap már országszerte fagyos reggelre és hideg nappalra készülhetünk, ha hiszünk Időképnek.
A hegyekben, a fagyzugos tájakon hajnalra -5 fok alá csökken a hőmérséklet. Napközben sok napsütés ígérkezik, számottevő csapadék nem várható. Élénk, erős lesz az északias szél.
Délután 2-7 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn szinte zavartalan napsütésre számíthatunk. A szél jelentősen legyengül, napközben délnyugatira fordul, emiatt csípős reggelre készülhetünk -8, -4 fok közötti minimumokkal, de a fagyzugos helyeken -10 fok körüli értékeket is mérhetünk. Napközben 1-8 fok várható.

Szilveszter napján már nem lesz mindig zavartalan a napsütés, de futó zápor, hózápor csak elvétve északon, északkeleten fordulhat elő.
Kezdetben a délnyugati szél lehet élénk, majd délután, este a Dunántúlon és a középső tájakon az északnyugatira forduló szél támadhat fel. Hajnalban -7, 2, délután 4-12 fok valószínű.

Az újév napjára virradó éjszaka már enyhébbnek ígérkezik, de gyenge fagyra még számíthatunk. Az év első napján sok napsütésre, helyenként élénk északnyugati szélre van kilátás. Csapadék nem valószínű. Délután 4-8 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.