Vajna Tímea mindent elárverez

0

Rambo-kések, Munkácsy-festmény, Andy Vajna máig szivarszagú autója – ilyen értéktárgyakra lehet licitálni december elején egy nagyszabású aukción, ahol a januárban elhunyt filmproducer-kormánybiztos életének, munkájának személyes relikviái is kalapács alá kerülnek. Ezt az özvegye, Vajna Tímea jelentette be a Tv2-n, közben többször sírva fakadt, és arra utalt, hogy nem akarja sajnáltatni magát, de senkinek nem kívánja, amit vele csináltak.

A Die Hard és Rambo című filmek egyedi forgatási képei, Rambo kései és más filmes relikviák, műtárgyak és személyes tárgyak, így az Andy Vajna által használt, még mindig szivarszagú autó is megvásárolható lesz egy december eleji aukción – jelentette be az egykor szintén Vajna által tulajdonolt Tv2 reggeli műsorában, a Mokkában Vajna Tímea.

Arról beszélt, hogy kikiáltási árakat nehéz volt meghatározni, és elárulta, hogy kalapács alá kérül egy Munkácsy-festmény is. A befolyt összeg egy részét jótékony célra fordítja, egy kardiológiai gyerekosztály támogatására szánja – tette hozzá, megjegyezve: a tárgyakat egy időre ki is állítják.

A kétszáznál több tárgyat maga válogatta ki, de “Andy súgott, tudtam, hogy ő mit szeretne” – mondta az özvegy, aki többször elsírta magát az interjú közben.

“Nagyon nehéz megválni mindentől”, de el kell kezdeni az új életét, mert úgy érzi, hogy “beleragadt a gyászba”. Ráadásul utalt arra, hogy “mindenki valamit akar” tőle, és nem tud bízni senkiben. Szerinte sokkal jobb lesz, ha visszamegy az Egyesült Államokba, ahova már a héten elutazik. “Nem akarom sajnáltatni magam, de amin átmentem… Senkinek nem kívánom, amit csináltak velem, közeli barátok, meg ez az egész biznisz dolog” – magyarázta, és megfogalmazása szerint már csak a “barátok, macskák és a szülei” tartják benne a lelket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.