A márvány Nike cipő, amitől totál elájulsz

0

Megszoktuk már a Nike szemet gyönyörködtető kollaborációit, amihez az amerikai rapper korábban már négy ízben hozzájárult. Már mindenki várta a Kendrick Lamar X Nike következő felvonását, amiről az énekes posztolt is egy képet a saját instagramjára, de kis idő múlva letörölte a spoilernek minősülő posztot. Természetesen azonnal letöltötte valaki, így szinte egyből visszakerült a netre, tehát a React Element 55-ös modellt első ízben egyenesen Kendrick Lamar lábán láthattuk:

Ugyan ebből a fekete fehér képből nem derül ki a cipő legfőbb érdeme, ami a különleges márványos dizájn. A sneaker azért nem mindennapi, mert az orrán keresztül futó sáv két részre bontja a lépő elejét. A belső rész sötétebb, míg a külső világosabb márványos mintát kapott, ez az ellentét pedig egészen a sarkokig érvényesül.

A cipő egyébként a 2018-ban debütált egyedülálló React technológiával készült, ami segít a mozgás által okozta erőt elnyerni, majd visszairányítani azt a talp felé, ezzel könnyítve a járást.

A React Element 55 felső része szintetikus anyagokból és textilből készült, aminek együttese masszívabb tartást és gyorsabb száradást biztosít nedvesség esetén. A köztalp a már fent említett React technológiát tartalmazza, míg a talprész gumiból készült.

Összességében egy nagyon kényelmes, ugyanakkor divatos lábbelit vásárolhatunk meg a hírek szerint november 5-étől 150 dollárért.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.