Ez a félhosszú frizura lesz az ősz legnagyobb kedvence – A sztárok már most odavannak érte

0

Gyönyörűen keretezi az arcot, és igen változatosan viselhető a következő hónapok legdivatosabb frizurája.

A rövid hajak évről évre népszerűbbek, egyre többen választanak állig vagy vállig érő vágásokat. A legnagyobb kedvencek általában a pixie és a bobfazonok, idén ősszel pedig a rövid és a hosszú közti átmenetet képviselő long bob kerül majd a trendek élére.

A nőies frizurának számos izgalmas változata létezik, melyek között biztosan mindenki megtalálja majd az arcformájához, a stílusához illőt.

 

A long bob az ősz legdivatosabb frizurája

A sztárok közül az elmúlt időszakban már többen is kipróbálták ezt a fazont, méghozzá a legsikkesebb változatokban: volt, aki az egyenes, volt, aki a befelé szárított, és volt, aki a tépett verzióra szavazott. A következő hírességek csinos, modern frizurái neked is remek inspirációként szolgálhatnak. De nemcsak a színésznők és a modellek legjobb fazonjait gyűjtöttük össze, hanem mutatunk még pár különböző, ihletadó változatot is.

Celine Dion egy középen elválasztott, szögegyenes long bobra szavazott. A modern, fiatalos frizura remekül áll neki.
Fotó: Marc Piasecki / Getty Images Hungary

 

 

Reese Witherspoon szív alakú arcához oldalra fésült frufruval mutat a legjobban a long bob. Mivel kissé tépett és hullámos, dúsabbnak is tűnik tőle a haja.

 

 

Az énekesnő, Dua Lipa a különleges hatást adó aszimmetrikus fazont választotta. Az arcába omló tincsek szexi hatást keltenek, és vonásaihoz is tökéletesen passzolnak.

 

Kim Kardashiannek nagyon csinosan állt ez a befelé szárított long bob, ami egyébként a szezon egyik legdivatosabbja. Keretezi az arcot, lágyítja a vonásokat, és elegáns nőiességet kölcsönöz./Kép. Getty Image, USA

 

Diane Kruger már egy ideje a félhosszú frizurák rajongója, ez az oldalt fokozatosra vágott long bob pedig gyönyörűen lágyítja egyébként szögletes, éles vonásait./Kép. Cosmopolitan

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.