Íme az új őszi vadonatúj színtrendek

0

Bár nehezen mondunk búcsút a nyárnak, az őszi színtrendeket elnézve legalább lesz mit várnunk a hűvösebb időben!

Szinte hihetetlen, de már augusztus közepét is átléptük! Pedig mintha csak tegnap lett volna, hogy beköszöntött a jó idő, végre előkerültek a szandálok, és hódolhattunk a nyár legmenőbb trendjeinek. És volt is miből válogatnunk:

Azonban fél lábbal már az őszben járunk, és a tervezők figyelme is a soron következő szezonra szegeződik. Épp ezért nem tudunk szó nélkül elmenni az ősz legmenőbb színei mellett, hiszen igazán izgalmas időszak vár ránk. Lássuk tehát, melyek azok az árnyalatok, amiket az elkövetkező hónapokban megéri viselni!

1. Halvány sárga
Ha nem szereted a feltűnő színeket, ezt az árnyalatot imádni fogod. A barna és a bézs keverékéből jön létre ez az úgynevezett “margarin sárga” árnyalat, ami az ősz egyik legmenőbb tónusa lesz.

 


© pinterest

2. Mély lila
A lila az a szín, ami hol eltűnik, hol pedig őrületes módon hasítani kezd. 2019 őszén az utóbbi lesz a jellemző, ugyanis az erőteljes lila árnyalat menő lesz nadrágon, cipőn, vagy éppen kabáton is.


© pinterest

3. Fű zöld
A zöld számtalan árnyalata közül ezúttal a füvet idéző, élénkebb változat lesz a felkapott! Ennek a színnek az az egyik előnye, hogy érdekes módon minden bőrtónuson jól mutat, így mindegy, hogy kreolosabb vagy világosabb a bőröd, ez passzolni fog hozzád.


© pinterest

 

Persze azért a feketét sem kell száműzni a gardróbból, hiszen ezzel az árnyalattal is lehet igazán kifinomult szetteket alkotni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.