Mézeskalács-karamell, ez az új divat

0

A szőke sosem unalmas, de most még egy csavart visznek a hajtrendek megálmodói ebbe az árnyalatba. A neve legalábbis fenséges…

Mi más lehetne egy menő őszi hajszín, mint egy meleg, nem hivalkodó árnyalat, ami lágyítja az arcvonásokat, és kék szeműeknek és barnáknak is jól áll (mert lássuk be, a tavaszi-nyári színőrület, a skandi szőke nem mindenkinek áll szuperül). És akkor azt még nem is említettük, hogy a szezon egyik kedvenc íze is képbe került a szín kiatlálásakor…

Az ősz kedvence, a GINGERBREAD CARAMEL

Azaz a mézeskalács-karamell. És nem egy újabb habos kávékülönlegesség elnevezése az egyik kávézó franchise-nál… Ez lett az ősz divatszíne szőkéknek! Lehet melírozva, ombéként vagy teljesen új hajszínként is kísérletezni vele. Ez a mézes, karamelles, vöröses árnyalat kombinálható egy barnás alapszínnel is.

Válts végre!

Minden alapszínhez szuper lesz, mert a szőkébbek egy aranyló árnyalatot kapnak, a vöröshajúak szőkébbet, a barnák pedig egy vöröses highlighttal tehetik izgalmasabbá a tincseiket.
A következő galériában megnézheted, milyen lehetőségek rejlenek ebben a csodás árnyalatban!

Eddig idegenkedtél a vöröses árnyalatoktól? Ne tedd! Az egyik legdögösebb, erőt sugárzó hajszín, amit legalább egyszer érdemes kipróbálnod. Még mindig nem győztünk meg? Akkor mutatjuk a legvadítóbb vöröshajú celebnőket, hátha mégis kedvet kapsz!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.