Őrült sminktrend hódít

0

Az idei év egyértelműen a neon színeké volt, most ez a sminkelésben is megmutatkozik.

Bár a fesztiválszezonnak már sajnos vége, attól még egyáltalán nem kell a sminkes táskád mélyére rejtened az élénk színeket. Sőt! Ha van benned egy kis kreativitás és merészség, akkor érdemes kipróbálnod azt a sminktrendet, ami mostanság uralkodik az Instagramon: a batikolt hatású szemeket.

A lényege, hogy olyan, mintha batikoló techika segítségével ruhát mintáztál volna, azonban semmi szükség itt zsinórokra vagy festékben áztatásra, elég, ha csak ügyesen húzod az ecsetekkel a vonalat.

Válaszd ki a kedvenc neon színeidet, és indulhat az Instagram jelenleg leglátványosabb sminkjének elkészítése!

View this post on Instagram

Rainbow blend 🌈 (Swipe for the pictorial) also I answered some commonly asked questions on my story so take a look if you’re interested 😬 DETAILS- @anastasiabeverlyhills #dipbrow in ebony @anastasiabeverlyhills #rivierapalette (estate, sails, coastline, palm) @colourpopcosmetics liners (boots, prance, punch, zulu, cry baby, piggy bank, puppy & crssd liner) @colourpopcosmetics mascara (kiss ‘n teal, purple prose, pink inc & yellow goodbye) @benefitcosmetics Roller liner @wetnwildbeauty Crystal high highlighter #colourpopcosmetics #colourpopme #wakeupandmakeup #makeuppictorial #makeuplooks #anastasiabeverlyhills #abhriviera #abhbrows #anastasiabrows #benefitcosmetics #wetnwild #abhriviera #undiscovered_muas

A post shared by Melissa Isabel ✨ (@meliysabel) on

 

 

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.