Itt a megoldás a hajhullásra!

0

Egy tanulmány szerint a férfiak fele, a nőknek pedig 40 százaléka átmegy élete során olyan időszakon, amikor a természetesnél sokkal több hajszálat veszít el.

A hajhullás nem csupán hiúsági kérdés, hátterében komoly lelki és testi problémák is állhatnak, amelyek kezelése előfeltétele a megoldásnak. A probléma nem ritka, Önnel is bármikor előfordulhat. Alábbiakban ellátjuk néhány hasznos tanáccsal, amelyek segítségével megálljt parancsolhat a hajhullásnak.

Helyes táplálkozással elejét veheti a hajhullásnak. Ha képes betartani egy olyan diétát, amellyel elég növényi rostot, C-vitamint és fehérjét juttat szervezetébe, jó úton jár a hajhullás megelőzése vagy mértékének csökkentése felé.

Az egyre elterjedtebb lézerterápia során a páciens fejbőrét gyenge lézersugarakkal bombázzák, amelyek stimulálják a fejbőrt, a hajhagymákat és így a haj növekedését. Ez az egyik legdrágább, ugyanakkor leghatékonyabb eljárás a hajhullás megfékezésére, amelyet plasztikai sebészetek és kozmetikai klinikák szolgáltatásai között is megtalálhat.

Vékonyabb pénztárcával rendelkezők számára hatékony lehet speciális – lézeres, masszírozó, stb. – fésűk alkalmazása a fejbőrön. Hatékonyságuk abban áll, hogy lézeres masszírozó csápokkal felpezsdítik fejbőre vérkeringését, stimulálják hajhagymáit és elősegítik, hogy eljussanak hozzájuk a fontos tápanyagok szervezetéből.

Egyszerű otthoni módszer az Aloe Vera termékek használata. A növény szára olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek segítenek a hajhullás kezelésében, meglévő haját pedig egészségesebbé, élettelibbé teszik.

Győződjön meg róla, hogy olyan sampont használ, amely tartalmaz fehérjéket, kalciumot és sokféle ásványi anyagot. Ezeket a sampon mellett gélek és étrend-kiegészítők segítségével is szervezetébe juttathatja.

bm.hu

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.