Őrületes trend hódít: intim testrész feszesítés az új sikk

0

Az arcfeszesítés a napi szépségápolási rutin egyik fontos lépése. Sőt, az arcfeltöltés is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. De most itt van a legújabb őrület: az intim testrész feszesítése.

Az arcfeltöltés ma már teljesen elfogadott. A legújabb kezelési őrület az intim testrész fiatalítása, azaz a vagina feltöltése hialuronsavval lenne? Erről dr. Pónyai Katinka bőrgyógyászt, kozmetológust kérdeztük.

„Az intim területek fiatalítása 2007 óta folyamatosan növekvő teret kap az orvosi esztétikában. Ez egy új fogalmat jelent, amiről sokan nem hallottak, sokan viszont tabuként kezelik, mondván „ott nem öregszünk. Pedig az intim területen is csökken a zsírszövet, elveszíti a tartását, rugalmasságát. A terület bepigmentálódok, bebarnul, ami negatív hatással lehet az önbizalomra. Plusz a női nemiszervek területén számos anatómiai deformitás jöhet létre, mind betegségek, mind terápiák, mind az évek hatására. Gondoljunk a női nemiszervek veleszületett rendellenességeire, a szülés során kialakuló, a hüvelyt és a gátat érintő torzulásokra, a hüvelyi műtétek és onkológiai beavatkozások okozta eltérésekre, sugárterápiás károkra vagy épp a menopausával járó változásokra, a csökkenő libidóra vagy az elmaradó testi örömökre. Ma már ezek nem olyan állapotok, amivel egy nőnek feltétlen együtt kell élnie. A hölgyek jóllétének, mentális egészségének megőrzéséhez a fent említett esetekben szükséges lehet az anatómiai és a funkcionális megújulás egyaránt.”

– magyarázza dr. Pónyai Katinka.

A vaginafeltöltés lényege

Műtéti beavatkozás nélkül, hialuronsav segítségével érhető el vele látványos és jelentős javulás.

„Köztudott, hogy a hialuronsavat gyakran használjuk az arc volumenizálására, illetve a ráncok csökkentésére és használhatjuk az intim területek feltöltésére is. A leginkább ismert a G-shot technika, melynek során a G-pontot töltjük fel, fokozva ezzel a szexuális együttlét során az orgazmus készséget. A legismertebb erre kifejlesztett anyag a Desirial, melyet előszeretettel alkalmazunk a nagyajkak volumenizálására és formázására, a G-pont töltésre. Az esztétikai hatásán túl jótékony hatással van a hüvelyszárazságra is. A kezelést általában 6-9 havonta célszerű ismételni”

– tanácsolja dr. Pónyai Katinka.

A vaginafeltöltés előnyei
Természetes eredmény
Funkcionális és esztétikai helyreállítás egyszerre
Látványos és jelentős javulás
Nincs műtét, nincs altatás

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.