A sztorik némelyike nem a szívbajos embereknek való. (18+)

0

Az egészségügyi szakemberek sok furcsa dologgal találkoznak karrierjük során. Főleg azok, akik a sürgősségi osztályon dolgoznak. Most a Redditen tálaltak ki páran, hogy mik voltak a legfurcsább szexbalesetek, amikkel hozzájuk fordultak.

„Az évek során rengeteg törött pénisszel találkoztam már. Szinte mindegyik baleset kiváltó oka az volt, hogy egy vékony, törékeny srác szexszelt durván egy nála jóval nagyobb nővel.” Kezdte a témát egy doktor. „Az egyik fickónak annyira ömlött a vér a péniszéből, hogy két edény is megtelt, mire sikerült elállítanunk. Szerencsére nem lett komolyabb baja.”

Talán sejtheti a kedves olvasó, hogy sok „beszorult” dologgal találkoztak már a dokik. „Volt egy betegem, akinek a vibrátor szorult bele az ánuszába. De csak akkor jött el hozzánk, amikor a felesége elutazott a városból. Sürgős végbélműtétre volt szükség. Miután jobban lett, csak lehajtotta a fejét és azt mondta, ez drága mulatság volt…”

Egy nővér osztotta meg a következő történetet: „Egy közepes méretű városban élek. Egyszer egy férfi jött be hozzánk, hogy egy elmondhatatlanul nagy cukkini szorult fel neki. Azt mondta, hogy éppen egy traktort vezetett, amikor leesett és éppen úgy esett, hogy a cukkini felcsúszott neki… A cukkini.”

Más kommentárok almákról, zöldségekről, virágcserepekről szóltak, hogy illetéktelen helyre kerültek.

Az orvosok azt tanácsolják, hogy megértik, hogy ezek az emberek szégyellik, ami történt, de a legtöbbjük mégis füllent, amikor azt mondja, hogy véletlen került a testrészébe az oda nem illő dolog. Így megnehezítik és lelassítják a doktorok munkáját.

Egy olyan férfi is volt, aki az öklével próbálta kielégíteni magát, de olyan hevesen próbálkozott, hogy elszakította a vállizmait és a csuklóját is eltörte. Sőt, olyan lányról is beszámoltak, aki éppen a barátját elégítette ki orálisan, de egy rossz mozdulat következtében kitörte az első két fogát.

Az esetekből tanulva azt tanácsoljuk, hogy bár jó dolog új dolgokat kipróbálni, mindig maradjunk az észszerűség határain belül, valamint mindig használjunk sikosítót és játékokat, amiknek az egyik vége bordázott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.