Dolgok amiket nem szeretnek a nők

0

A mai napig rengeteg tévhit van a férfiak fejében, ha egy nő “becserkészéséről” van szó.

Egy Reddit posztnak köszönhetően most előrébb vagyunk, ugyanis rengeteg nő válaszolt arra a kérdése, hogy “Mi az a dolog ami a férfiak szerint oké, pedig valójában ijesztő?”

Mint megtudtuk, a srácok nagyon sokszor nem tudják megfelelően felmérni a terepet, és így nemkívánatos perceket okoznak a hölgyeknek.

Az egyik nő például arról beszél, hogy 5 éven keresztül kellett folyamatosan visszautasítania az egyik munkatársát.

“Sok férfi azt hiszi, ha vissza lettek utasítva a nő csak kéreti magát, és szimplán csak keményebben kell küzdeniük. Ez nem így van. Próbálkozz egyszer. Ha visszautasításra lelsz ám Te nagyon magabiztos vagy a dologban, esetleg kérdezz rá még egyszer egyértelműen, és tisztázódik a dolog. A folyamatos zaklatás viszont hátborzongató”.

Nem segít az sem, hogy a popkultúrában a kitartó udvarlás egy pozitív dolognak van beállítva, aminek mindig jutalom a vége. Ez azt sugallja, hogy semmi mást nem kell tenned, mint kitartóan udvarolnod. A valóság azonban más. Ha a nő nem érdekelt a dologban, jobb, ha békén hagyod.

Egy másik nő arról beszél, hogy az “Egyedül laksz?” kérdés ijeszti meg. Ha egy baráttól vagy ismerőstől érkezik ez, semmi gond nincs vele, de ha egy újonnan, épphogy megismert udvarlótól, az negatívan hathat, és elriasztja őket.

Az is egy visszatérő probléma, hogy sok férfinak nem tűnik fel, ha nem kívánnak beszélgetni velük tovább. Ha a nő csöndesnek vagy idegesnek tűnik, sosem kérdez vissza, akkor tudhatod, hogy nem élvezi a beszélgetést. Ha pedig mégis, azt úgyis tudni fogod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.