Ezért érdemes a szakértő szerint mielőbb karácsonyi pompába öltöztetni a lakást

0

Talán itt az ideje lehozni a padlásról Hópofit, na meg a kedvenc díszeinket…

Vannak, akiket egyenesen kiborít a december előtt megjelenő ünnepi dekoráció, és persze vannak olyanok is, akik már november elején karácsonyi szettbe öltöztették a lakást. Kiderült, hogy utóbbiak nem is tehetnének ennél jobban! A szakértők szerint ugyanis a karácsonyi dekoráció boldoggá teszi az embereket, így érdemes fontolóra venni, hogy a megszokottnál egy kicsit korábban poroljuk le kedvenc ünnepi kiegészítőinket.

A stresszel és szorongással teli világban az emberek szeretnek olyan dolgokra asszociálni, amik boldoggá teszik őket, a karácsonyi díszek pedig kiváltják a kellemes gyermekkor érzését. A dekoráció egyenes út azoknak a régi, varázslatos gyermekkori emlékeknek, amelyekhez a kellemes izgalom társult.

Ezeknek a karácsonyi díszeknek a korai felhelyezése, ugyanezt az érzést hozhatja felszínre – mondta el Steve McKeown az Uniladnek.
Kapcsolódó téma az MSN Életmód rovatában:

Persze nem vagyunk egyformák, így nem biztos, hogy mindenkiből azonos hatást váltanak ki a csillogó fényfüzérek, az azonban bizonyos, hogy akinek eddig sem volt ellenére az ünnepi készülődés, annak érdemes egy kicsit korábban belevágnia!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.