Így kezdeményezz beszélgetés a Tinderen

0

Ha az a célod, hogy randi legyen a vége, akkor érdemes kétszer is meggondolni, hogy mit írsz először, hiszen mind tudjuk: nincs fontosabb az első benyomásnál.

Mostanra talán nincs olyan ember, akinek ne lenne egy ismerőse (vagy az ismerősének egy ismerőse), aki a Tinderen talált rá az igazira. Bár annak idején ez az applikáció nem épp ezzel a szándékkal jött létre, mostanra a regisztrálók nagy része már rég nem egyéjszakás kapcsolat reményében pöccintget jobbra. Azonban hiába van meg mindkét fél részéről az elszántság, bizony el kell indulni valahol – lehetőleg egy olyan úton, aminek a vége egy szuper randi! Azt már tudjuk, hogy hogyan nem érdemes belecsapni a beszélgetésbe:
Most pedig megmutatjuk, hogy a felhasználók tapasztalata alapján, mi az az 4 beszélgetés kezdeményezés, amiből előbb egy jó kis csevegés lett, majd személyes randi!

1. „Szia, láttam a képeid között, hogy jártál már Írországban. Mesélj, mi az, amit érdemes megnézni!”
Térképezd fel a fotóid, ha komolyan gondolja az ismerkedést, akkor tudja a szabályt, hogy informatív fotókat kell kitennie. Ha látsz bármit a képen, ami izgalmas lehet, máris beszélgetést kezdeményezhetsz.

2. „Olvastam, hogy te is odavagy a filmekért. Mit láttál legutóbb?”
Ahogy a képek, úgy a bemutatkozása alapján is el tudsz indulni a jó irányba. Ismerd meg, mielőtt megismernéd, azaz az információkat fordítsd a saját oldaladra és tegyél fel neki ahhoz kapcsolódóan személyes kérdéseket, így rögtön tudni fogja, hogy valóban komolyak a szándékaid.

3. „Kedves Tamás, kitaláltam egy játékot. Mondok három dolgot magamról, te pedig kitalálhatod, hogy melyik az az egy, ami valóban igaz. Benne vagy a mókában?”
Aki komoly szándékkal van fent a randi applikáción, az nem fogja sajnálni az időt arra, hogy belemenjen egy ilyen játékba. Egy ilyen beszélgetés során pedig igen hamar kiderül, hogy valóban közös hullámhosszon vagytok-e…

4. „Szia Ádám, mond csak, mi az az öt dolog, amit biztosan magaddal vinnél az Északi-sarkra?”
Szintén játékos formája a beszélgetés indításnak, ugyanakkor nagyon sokat elmond a másikról az, hogy mit válaszol. Ha egy kicsit is tudsz vele azonosulni, akkor nem kérdés, hogy randira kell törekedni, ha pedig teljesen más jellegű válaszokat adott, mint te, akkor máris el lehet indítani egy érdekes kis beszélgetést, hogy jobban megismerjétek egymást.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.