Ilyen is van már! Megrendezik az első fingóversenyt

0

Úgy tűnik, hogy az őrültségnek nincs határa.
Indiában Gudzsarát államban megrendezik India első fingóversenyét, ahol a leghangosabb, leghosszabb és legdallamosabb előadásokat díjazza majd a zsűri.
A What The Fart (WTF) nevű versenyt szeptember 22-én tartják Szúrat városában. Az esemény szellemi atyja a 48 éves Yatin Sangoi énekes. „Egyszer egy mozifilm kellős közepén szellentettem, és az egyik családtagom nevetésben tört ki. Azt mondta, ha versenyen indultam volna, én lennék a befutó. Ekkor jutott eszembe, hogy Kínában, Amerikában és Angliában már vannak ilyen jellegű bajnokságok, de nálunk Indiában még nincs”
A célom, hogy elfogadtassam a szellentést, mint folyamatot. Még 20-25 éve mertek mások előtt eregetni az emberek, de ma már mindenki annyira kifinomult és undorodik, akár szégyent is érez miatta, pedig az orvosok is úgy tartják, hogy az egyik legegészségesebb emberi funkciónk.”

Úgy tűnik, Sangoival többen is egyetértenek, eddig 40-en jelentkeztek a megmérettetésre. A zsűri tagjai humoristák és orvosok lesznek, ők döntenek majd arról, hogy ki a legtehetségesebb ilyen téren a résztvevők közül.

Forrás 24.hu

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.