Kuponesővel veszi kezdetét újra a Glamour-napok

0

Kuponesővel veszi kezdetét újra a Glamour-napok, ahol szemérmetlenül olcsón szerezheti be az ősz slágertermékeit. Mi is lehetne ideálisabb alkalom, hogy begyűjtse új kedvenceit a hűvösebb hónapokra, mint a a GLAMOUR-napok.

2019. október 10-13. között újra eljön a shopping-ünnep. A jó hír, hogy nem kevesebb, mint 340 márka országosan 5000-nél is több üzletében vásárolhat a GLAMOUR októberi lapszámához mellékelt kuponfüzet segítségével 20 vagy akár 50%-os kedvezménnyel!

Ezúttal is lesz egy különleges 0. napja a GLAMOUR-napoknak, hiszen október 9-én már a Beauty-napon fel lehet használni a kedvezményes kuponokat.
Az alkalmazás, ami segíthet, ha nem találsz már magazint!

Ismét online elérhetővé teszik a GLAMOUR októberi lapszámát, amihez természetesen jár a virtuális kuponfüzetet is, amely megegyezik a laphoz mellékelt, kinyomtatott változattal.

Megszerzése nagyon egyszerű, hiszen mind a Google Play (Android) áruházban, mind pedig AppStore-ban (iOS) megtalálja a GLAMOUR-napok alkalmazást, ezt kell letöltenie a telefonjára, és már mehet is shoppingolás a kedvezményekkel. Fontos tudni, hogy az alkalmazás letöltése ingyenes, viszont a lapért és kuponfüzetért az alkalmazáson belül ugyanúgy fizetni kell, mintha újságosnál venné meg a magazint.

További részletek a glamour.hu weboldalon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.