Személyre szabott ajándékok a fa alá

0

Biztos neked is ismerős a helyzet, mikor hetekig töröd a fejed a tökéletes ajándékon és már nagyjából körvonalazódott is, hogy mi lehetne az, de úgy érzed még valami apróság hiányzik ahhoz, hogy igazán szívhez szóló hatást érj el. Pedig az igazi meglepetés ebben az extra kilométerben rejlik.

A személyes ajándékok mindig óriási sikert aratnak, hiszen tökéletesen bemutatja, hogy mennyire ismered a másikat, mennyire figyeltél rá az elmúlt időben, lested az elejtett félmondatokat, hogy kitaláld vajon mi az, amire igazán vágyik, aminek igazán örülne.

Összegyűjtöttünk pár meglepetést, amivel biztos jó irányba indulsz el.

Nosztalgia a közös emlékekről

Egy jó közös emléknél kevés bennsőségesebb dolog van, hiszen egy olyan eseményhez kapcsolódik, amit csak egy szűk réteg élt át közösen. Az emlékeket konzerválni mindig jó dolog, ezzel gondoskodva arról, hogy sosem veszítjük el őket. Egy klassz képkeretbe tett közös fotó, valami memento a neves pillanatról, bomba biztos siker. Nem kell nagyban gondolkodnod, a legapróbb dolgok is tökéletesen működnek, a lényeg a gondolat és az emlék, amit felidézel.

A szó elszáll, az írás megmarad

Tudod, hogy szeretne egy köntöst, egy valóban örök darabnak számító tollat, vagy bármilyen egyéb használati tárgyat? A gravírozás lesz a megoldás számodra! Tedd személyesebbé egy neki szóló üzenettel. Mivel ezt a tárgyat valószínűleg sűrűn fogja használni, minden alkalommal eszébe fogsz jutni róla.

Amit magának sosem engedne meg

Ehhez valóban jól kell ismerned azt, akinek meglepetéssel készülsz, mivel nem csak azt kell tudnod mire vágyik, hanem azt is, hogy hol húzza meg a határt abban, hogy mire költ és mire nem. Ha tudod, hogy túl sok van belőle neki, vagy csak simán sajnálja rá a pénzt, de mindig is fájt rá a foga, a karácsony tökéletes alkalom arra, hogy csodálatos módon mégis a fa alatt landoljon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.