Victoria Beckham stílusikon divattipjei és trendteremtő újításai

0

Victoria Beckham stílusikon divattipjei és trendteremtő újításai mellett hasznos életmódtanácsokkal is folyamatosan inspirálja rajongóit.

Az egykori oszlopos Spice Girls tag, alias Posh Spice a zeneipart maga mögött hagyva, lehengerlő érzékkel váltott át a divatszakmára, ahol csillaga fényesebben ragyog, mint valaha. Jelenleg a saját divatmárkát saját szépségmárka megalapítása is követ: egy hete látott napvilágot a Victoria Beckham Beauty-t. Így nem meglepő, hogy most talán minden eddiginél nagyobb fókuszt helyez a szépségápolásra és mindenre felfigyel, ami hozzáad a női szépséghez.

Kozmetikai vállalatának megalapítása révén egyre többet olvas azzal kapcsolatban, hogy mi is a titka a ragyogó női arcbőr mindennapi elérésének. Így fedezte fel az avokádó lenyűgöző hatását – már napi 4-et fogyaszt belőle és sosem volt még ennyire fiatalos.

Véleménye szerint a mindennapi megfelelő zsírsavak bevitele elengedhetetlenül fontos a természetesen tündöklő arcbőr prezentálásához. És ehhez valóban az avokádó az egyik legsokoldalúbb és legeredményesebb választás.

Ez a sűrű állagú zöld csoda táplálkozási szempontból tökéletes választás: telítetlen zsírsavakat és E-vitamint is tartalmaz. Így nem meglepő, hogy ezek mindennapi rendszeres bevitele kiválóan táplálják és rugalmassá teszik bőrünket. Az E-vitamin pedig olyan antioxidáns hatással bír, amelynek révén segít megvédeni sejtjeinket az öregedést elősegítő oxidatív stressztől.

Így Victoria is örömmel használja a legkülönfélébb módon és nem csak magának készít incsiklandozó ételeket vele.

A tudatos, egészséges táplálkozás mindig meghozza a gyümölcsét és csodálatos eredményeket produkál. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a brit művésznő ragyogó arcbőre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.