Egy kiváló szombati ebéd recept

0

Velővel töltött borda.

Hozzávalók:
– 4 adag +

  • 4 szel. Karaj pillangóra vágva
  • 20 dkg. Velő
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • Só, bors
  • A panírhoz liszt, tojás, prézli

 

Elkészítés:

Ki klopfolom a húst, sózom.

A kész velőAaA hagymát fekockázom, zsíron megdinsztelem.

A velőt megpucolom, feldarabolom majd rárakom a medinsztelt hagymára. Befűszerezem és lepirítom.

A kész velőt ráhalmozom a hús egyik felére majd letakarom a másik felével. Jól le nyomkodom a széleit és bepanírozom a szokásos módon. Forró olajban kisütöm.

Tálaljuk főtt rizzsel illetve petrezselymes burgonyával.

Friss zöldségsalátával vagy savanyúsággal fogyasztható.

 

(Jó étvágyat)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.