Gyors tésztaétel maradék húsvéti sonkából

0

Húsvéti sonkás tészta

Hozzávalók:

500 g spagetti
3 tojás plusz 1 tojássárgája
3/4 csészényi reszelt pecorino vagy parmezán sajt, plusz valamennyi a tálaláshoz (lereszelve)
2 ek. olívaolaj
140 g sonka (felkockázva)
1 csészényi zöldborsó
friss petrezselymet
frissen őrölt fekete bors

Elkészítése:
Főzd a tésztát al dentére.
Amíg fő, egy tálban keverd össze a tojásokat, a reszelt sajtot, a sót, és a borsot.
Egy serpenyőben pirítsd le a sonkát egy kis olívaolajon, majd add hozzá a kifőtt tésztát és félcsészényi főzőlevet.
Vedd le a tűzről, majd keverd hozzá a tojásos keveréket és a zöldborsót, és ha szükségét érzed még egy kevés főzővizet.
Tálalásnál szórd meg a felaprított petrezselyemmel és egy újabb adag reszelt sajttal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.