Kakukkfüves marhaszelet Vasárnap délre

0

Hozzávalók:

1 csokor kakukkfű
1 tk kömény
100 g vaj
4 szelet rostélyos
4 ek olívaolaj

frissen őrölt bors

 

Elkészítés:

A kakukkfű lecsipkedett leveleit és a durvára tört köményt tálba tesszük, majd hozzáadjuk a vajat. Alaposan összekeverjük, fóliára kanalazzuk, és feltekerjük hengerré. A hűtőbe tesszük, hogy megszilárduljon.
Egy nagyobb serpenyőt felforrósítunk. A megtisztított húst bedörzsöljük az olívaolajjal, majd ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk. A hússzeletek mindkét oldalát aranyszínűre sütjük, majd forrón, a felkarikázott fűszervajjal kínáljuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.