Tejszínes gluténmentes tészta

0

Hozzávalók
– 4 adag +

500 g spagetti tészta
1 csokor újhagyma
1 db vékony csík húsos szalonna
250 ml tejszín (lm)
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
1/4 db erőleveskocka
szükség szerint zsiradék

 

Elkészítés:

Megfőzzük a tésztát.
Egy serpenyőbe kevés zsíron lepirítjuk a szalonnát, majd az apró karikákra vágott újhagymát hozzáöntjük. Ha a hagyma megpuhult, hozzáöntjük a tejszínt és fűszerezzük. Forrás után 10 percig főzzük. Hogy ne főjön el a leve teljesen, én egy kevés vizet adtam még hozzá.
Ha a szósz elkészült, ráöntjük a tésztára és összekeverjük.
Tálalásnál Pannónia laktózmentes sajttal szórtam meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.