22 éve hunyt el Diana hercegnő

0

Az egész világ gyászba borult, amikor 1997. augusztus 31-én bejelentették, hogy Diana hercegnő egy tragikus autóbaleset következtében örökre lehunyta a szemeit, félárván hagyva imádott fiait, Vilmos és Harry herceget.

Diana hercegnő az utolsó útján az akkori kedvesével, Dodi Al Fayeddel utazott Párizsban, amikor üldözőbe vették az autójukat a paparazzók. A gépjárművel menekülőre fogták, azonban az egyik aluljáró kifogott a sofőrön, és halálos balesetet szenvedtek. A vizsgálat szerint a sofőr ittasan vezette az autót, ez okozta a vesztüket, azonban számos összeesküvés-elmélet is napvilágra került az esettel kapcsolatban, melyek szerint Károly herceg akart megszabadulni az egykori feleségétől.

Diana utolsó fotója nem sokkal a baleset előtt készült a Ritz Hotel liftjében, ahol a páros elköltötte utolsó vacsoráját. Ezután beszálltak az autóba, a többiről pedig sajnos már csak a gyászhírek között értesülhettek a rajongók. Sokan máig nem tudják kiheverni a tragédiát, köztük a hercegnő családja sem, akik szerint kizárt, hogy éppen ő egy autóbalesetben haljon meg, hiszen mindig nagyon ügyelt a biztonságra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.