Erzsébet királynő dühös és kiakadt Harry hercegék húzására

0

II. Erzsébet királynő röviden reagált Harry és Meghan bejelentésére.

Tegnap este érkezett a hír, miszerint Meghan és Harry herceg úgy döntöttek, hogy lemondanak a királyi családban betöltött magas rangjukról.

A pár az Instagramon mondta el, hogy egy ideje már beszéltek a dologról, de most döntésre jutottak, és anyagi függetlenséget szeretnének teremteni maguknak.

Persze továbbra is támogatják a királynőt, de életüknek egy részét most már nem az Egyesült Királyságban, hanem Észak-Amerikában fogják tölteni.

Tekintve, hogy mekkora érdeklődés övezte a bejelentést, érthető, hogy az emberek várták a királynő reakcióját is. Tegnap este meg is érkezett a válasz Harry és Meghan döntésére, de csak alig két mondatban.

A tárgyalások a sussexi herceggel és hercegnével még korai stádiumban tartanak. Megértjük, hogy szeretnének más irányba haladni, de ezek bonyolult kérdések, amiken időbe telik végighaladni.

– írták, majd a szóvívó azt is hozzátette, hogy semmi sincs eldöntve vagy elutasítva.

A királyi család egyik bennfentese elárulta egy külföldi lapnak, hogy mindenki ledöbbent Harry és Meghan döntésén, és csalódottan vették tudomásul, hogy milyen változásra vágynak. A hangulat ezért most elég feszült a palotában.

Elmondásuk szerint az is céljuk, hogy Archie-t részben a királyi család hagyományai alapján neveljék, de egyúttal életük következő fejezeteire is szeretnének fókuszálni. Itt kattintson!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.