Erzsébet királynő vágya

0

Azt hinnénk, Erzsébet királynő mindent megtehet, aztán kiderül, hogy ez egyáltalán nincs így!

Erzsébet királynő 1952 óta az Egyesült Királyság uralkodója, ami azt jelenti, hogy több mint 60 éve szolgálja a népét. Na meg ők is szolgálják őt.

Persze ez a sokszor hálásnak tűnő feladat jár némi kellemetlenséggel, de akadnak előnyei is. Erzsébet királynő birtokol ugyanis néhány egészen elképesztő és vicces előjogot, amiről mi, egyszerű halandók nem is álmodhatunk. Ilyen például az, hogy neki nincs szüksége jogosítványra, ahhoz, hogy vezessen, valamint útlevélre sincs szüksége az utazáshoz. Jól hangzanak ezek az előnyök, ugye?

Nos, akkor most jöjjön ezekkel szemben valami, ami számodra a világ legáltalánosabb dolga, Erzsébet viszont nem teheti meg, pedig ez az egyik nagy álma. És hogy mi az? Dobpergés… a királynő nagyon vágyik rá, hogy a fotózásokon lazán zsebre tehesse a kezét.

Ezt az izgalmas részletet Angela Kelly, a királynő öltöztetője árulta el önéletrajzi könyvében, a Dressing The Queen-ben, és mielőtt bárki azt hinné, hogy pletykálkodott, maga a királynő adott neki engedélyt erre.

Ahogy arra is, hogy Angela beszámoljon arról, hogy évekkel ezelőtt egy ízben sikerült is valóra váltani Erzsébet álmát, ám ebből a laza, zsebrevágós fotósorozatból mindössze két kép láthatott napvilágot, sokan ugyanis botrányosnak és felháborítónak tartják, hogy az uralkodó így pózol. Pedig olyan menő, nem?

Most pedig jöjjön még több vicces előjog!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.