II. Erzsébet királynő: “Jobb szerettük volna ha maradnak!”

0

II. Erzsébet királynő múltheti rövid nyilatkozata után egy hosszabb bejelentésben taglalta, mit gondol Harryék távozásáról.

Egy hete derült ki, hogy Harry és Meghan lemondanak a királyi családban betöltött magas rangjukról, és egy sokkal hétköznapibb életet választanának. Kanada és az Egyesült Királyság között akarnak ingázni, és továbbra is foglalkoznának jótékonysági tevékenységükkel, de ugyanakkor saját lábra szeretnének állni.

Meghan már el is vállalt egy munkát a Disney-nél, és visszatért Kanadába kisfiához, miközben a palotában áll a bál. Már az is kiderült, mit gondol a történtekről Vilmos herceg.

Azóta folyamatosan zajlottak a megbeszélések, és pontos infót eddig nem lehetett tudni.

Most viszont maga II. Erzsébet királynő tett hivatalos bejelentést, amiben elmondta, hogy megengedik Harryéknek a távozást, de nem túl boldogok miatta.

Ma lezajlott egy konstruktív beszélgetés az unokám és családjának jövőjével kapcsolatban. A család és én egyaránt támogatjuk Harry és Meghan döntését arra vonatkozólag, hogy új életet akarnak kezdeni, mint egy fiatal család. Noha jobb szerettük volna, ha maradnak a királyi család teljes körű tagjaként, tiszteljük és megértjük, hogy független életre vágynak családként, miközben a miénknek is része maradnak.

Harry és Meghan tisztázták, hogy nem szeretnének az állam pénzére támaszkodni. Emiatt megegyeztünk abban, hogy lesz egy átmeneti idő, amíg a sussexiek Kanadában és az Egyesült Királyságban töltik idejüket. Ezek elég összetett kérdések a család életében, amelyek még megoldásra vágynak, és még több munkánk van vele, de kértem, hogy jussunk végleges döntésre az elkövetkező napokban.

Úgy tűnik, hamarosan megkapjuk a hivatalos döntésről szóló bejelentést is, amiből kiderül, pontosan milyen jövő vár Harry hercegre és Meghanra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.