Katalin hercegné kifakadt

0

Katalin hercegné kifakadt!

Katalin hercegné mindig is egy tökéletes fogaskeréknek számított a királyi gépezetben. Az, ami Meghan hercegnének például nem ment, abban Vilmos herceg kedvese mindig is az élen járt, ez pedig nem más, mint a tökéletesség színjátéka. Félreértés ne essék, a színjáték ebben az esetben nem negatívan értendő, hiszen az uralkodói család tagjaként az ember lányának igenis képviselnie kell valamit – erő, tartás, és sokszor pókerarc kell ahhoz, hogy úrinő tudjon maradni a talpán.

Hát Katalin hercegné így tesz. Mindig mosolygós, mindig közvetlen, mindig tökéletes és illedelmes, ám ez még nem jelenti azt, hogy neki nincsenek nehéz napjai. Vilmos kedvese szinte sosem beszél ilyesmiről, ám most mégis megtette.

Katalin emlékeit az Ely and Caerau gyermekközpontban tett látogatása hozta a felszínre, ahol több anyukával is beszélgetett. Katalin itt beszélt először arról, hogy bizony volt idő, mikor neki sem volt könnyű, amikor magányosnak és elszigeteltnek érezte magát, pedig a legboldogabb embernek kellett volna lennie György születése miatt.

Ebben az örömteli időszakban azonban Vilmos még a Royal Air Forcenál teljesített szolgálatot, mint pilóta, így Katalin magára maradt Györggyel, ez pedig nem volt könnyű az újdonsült anyukának.

Kevesen tudják, de ekkor még a palotát is elhagyták, és a herceg miatt a Anglesey-szigetre költöztek, így Katalin tényleg mindentől és mindenkitől elszakadt, aki segíteni tudott volna neki.

Annyira elszigeteltnek éreztem magam, mindentől elvágva. Nem volt velem egyetlen családtagom sem, Vilmosnak pedig éjszakai műszakban kellett dolgoznia. Bárcsak lett volna akkor egy ilyen központ a környéken!

– idézte fel ezt a nehéz időszakot Katalin.

Ő és Vilmos azonban átvészelték ezt az időszakot, kapcsolatuk pedig azóta is töretlenül tökéletes!

via. Mirror

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.