Megtudtuk miért tartja így Meghan hercegné a kezeit

0

Vajon mi a titka Meghan hercegné furcsa kéztartásának?

A brit királyi család tagjaként, Meghan hercegnéről több fotó készült az elmúlt évben, mint karrierje során eddig összesen együttvéve. Harry herceg kedvesének számtalan kötelezettségnek kell eleget tennie, egy ideje pedig foglalkoztatja az embereket egy dolog Meghan hercegnével kapcsolatban.

A róla készült képeken ugyanis nem is kell szemfülesnek lenni ahhoz, hogy kiszúrjunk valamit. Szettje, frizurája és sminkje minden alkalommal kicsit változik, két dolog viszont soha: a mellette sétáló sármos férfi, Harry, és a kéztartása.

Hihetnénk, hogy megint valami formális elvárásról van szó, de a válasz kivételesen nem ez. Meghan minden elvárástól függetlenül, magának alakította ki ezt a megszokást az elmúlt időszakban, ugyanis ez ad biztonságot neki.

A testbeszédszakértő, Blanca Cobb szerint Meghan kéztartása olyan számára, akár egy pajzs a világgal szemben, de választásának kényelmi és esztétikai oka is van, hisz mennyivel elegánsabb így, mintha csak lógna szorosan a teste mellett a karja.

Ha jobban megfigyeljük, Katalin hercegnének is egészen hasonló a bevett póza, ám ő jóval lejjebb ereszti a karját, mint Meghan.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.