Őrületes formában van Meghan hercegné

0

Kisfia születése után négy hónappal Meghan hercegné visszatért, és mostantól egyre többet láthatjuk majd.

 

Bár mióta megszületett a kis Archie, Meghan hercegné időnként megjelent a nyilvánosság előtt (például az Oroszlánkirály premierjén egy igazán szexis ruhában), ettől eltekintve viszont még szülési szabadságon volt, és inkább a babájára, valamint a pihenésre fókuszált.

Tegnap viszont hivatalosan is visszatért, méghozzá azért, hogy bemutassa azt a kapszulakollekciót, amit hátrányos helyzetű nőknek álmodtak meg.

Ennek lényege, hogy minden megvásárolt darab után egy ugyanolyat ajándékba kap a Smart Work nevezetű cég, akik olyan nőket öltöztetnek fel, akik anyagi helyzetük miatt nem vásárolhatnak maguknak drágább darabokat, ám emiatt az interjúkon hátrányból indulnak.

A nagy bejelentésre Meghan hercegné is ellátogatott, és mindenki arról beszélt, hogy milyen szuper formában van. Egy elegáns fehér blúzt viselt, fekete nadrággal, kiegészítők gyanánt pedig több, aranyból készített ékszert választott.

Meghan hercegnét most már biztosan gyakrabban fogjuk látni, hiszen szeptember végéhez közeledve Afrikába utaznak Harry herceggel és a kis Archie-val, ahol viszonylag hosszú időt töltenek majd.

Bár Meghan hercegné szuper formában van, mégsem próbálja állandó diétázással visszanyerni korábbi alakját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.