Elhunyt Tóth Róbert, U23-as Európa-bajnok kajakozó

0

Elhunyt Tóth Róbert, U23-as kajak-kenu Európa-bajnok.

A rákkal küzdő sportoló halálát a felesége jelentette be a Facebookon.:

„Két héttel ezelőtt ezekben a percekben még néztem, ahogy kajakozol. Most pedig már nem élsz.
Leírhatatlan mindaz, amin az elmúlt majdnem két hétben átmentünk. A folyamatos kontroll alatt töltött hónapok után, minden különösebb előjel nélkül, egy felfoghatatlan és őrült végső háború kezdődött. Mégsem tudom azt mondani, hogy a rák győzött le téged. Olyan volt az egész, mintha beláttad volna, hogy csak úgy tudod megállítani ezt a démont a testedben, ha előbb elpusztítod saját magad. Az utolsó percig emberfeletti küzdelem volt, az utolsó leheletedig bivalyerős maradtál. A harcos. Így hívtak az ápolók, az orvosok, mindenki.
Az egyetlen, ami ad némi megnyugvást, az az, hogy a minden porcikájában tökéletes tested végre megpihenhet, és a csodaszép lelkecskéddel együtt fellélegezhet egy olyan világban, ahol már nincs betegség és nincs ez a pokoli fájdalom sem, amit át kellett élned.
Sajnálom, hogy az irántad érzett mérhetetlen szerelmem sem volt elég ahhoz, hogy kiszabadítsalak a betegséged börtönéből”

– írja Reményi Diána.

Az egykori U23-as Európa-bajnok kajakozó rákkal való küzdelméről a Blikk már többször is beszámolt. Legutóbb még jó hírek érkeztek Róbertről, akit az USA-ban kezeltek, az eredményei pedig biztatóak voltak.

„A szervezetem nagyon jól reagál a kezelésre, az egész testemben jelentős a javulás” – mondta még májusban a Blikknek Róbert, aki kitartóan harcolt az adenoid cisztikus carcinomával, ami a rák egy igen ritka és agresszív változata.

 

♥️Robi, szerelmem😔1990.01.21. – 2019.09.29.Két héttel ezelőtt ezekben a percekben még néztem, ahogy kajakozol. Most…

Gepostet von Diána Reményi am Sonntag, 29. September 2019

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.