Schumacher felesége üzent a legenda balesetének évfordulóján

0

Michael Schumacher felesége, Corinna ritkán ad tájékoztatást a hétszeres világbajnok egészségi állapotáról, de most rajongókkal beszélt, és a baleset évfordulóján is üzenni fog.

Michael Schumacher 2014-es súlyos síbalesetének évfordulója kapcsán szurkolók egy csoportja egy új közösségi médiás oldal létrehozását tervezik, a “KeepFightingMichale” nevű oldallal a legendás autóversenyző imázsánák fenntartását tervezik.

Corinna pedig üzent a szurkolóknak. A nagy dolgok kis lépésekkel kezdődnek, sok apró részecskéből hatalmas mozaik állhat össze”

– üzente Corinna.

“Együtt erősebbek vagyunk, és éppen ez teszi mások számára is bátorítóvá a KeepFighting mozgalmat.”

A rajongói klub elnöke, Reiner Ferling elmondta, hogy reméli, hogy látjuk még a nyilvánosság előtt a hétszeres világbajnokot.

“Sajnos újra itt az idő, hogy Michael balesetének évfordulója kapcsán emlékezzünk. Hat év telt el abban a reményben, hogy Michael egy napon ismét a nyilvánosság elé lép”

– jelentette ki Ferling.

“Tudjuk, hogy Michael jó kezekben van, szeretettel, biztonsággal veszik körül, és szerencsés, hogy ilyen erős család áll mögötte. Mint rajongói klub, mi is igyekszünk megadni mindenféle támogatást”

– mondta a klub első embere.

Jean-Francois Payen elsőként erősítette meg, mikor Schumacher felébredt a kómából, az In Touch német kiadásának a következőket mondta a francia orvos.

“Van egy hároméves regenerációs terv. Még mindig meglátogatom alkalmanként, és minden előrelépésről beszélek a családdal”

– mondta Schumacher orvosa.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.