Újabb részletek derültek ki Kobe Bryant halálának kapcsolatban

0

Tegnap, azaz január 26-án tragikus helikopter-balesetben vesztette életét az ötszörös NBA kosárlada-legenda, Kobe Bryant és középső kislánya, Gianna becenevén Gigi.

Ahogy azt már korábban megírtuk a Los Angeles Lakers korábbi játékosa és kislánya mellett további hét ember is meghalt a balesetben. Tegnap még nem lehetett tudni, hogy a pontosan mi történt, azonban egy nevét elhallgatását kérő személy elárult néhány részletet.

A helikopter egy 1991-es Sikorsky S–76B volt, amely helyi idő szerint 9.06-kor szállt fel a John Wayne repülőtérről. Ezt követően alig 40 perc múlva jött az első vészhívás. A légi irányítás többször is jelezte a pilótának, hogy alacsonyan repülnek és emelkedjen feljebb a sűrű köd miatt, mert csak akkor tudják pontosan követni a radaron a helyzetüket.

A folyamatos tájékoztatás után dél-nyugat felé fordult a helikopter és miután 365 méteres magasságból 600 méterre emelkedett, hirtelen zuhanni kezdett, majd 420 méteres magasságban becsapódott egy hegyoldalba.

Kobe 1996 és 2016 között Los Angeles Lakers csapatában játszott. 2018-ban az általa írt és producerként is jegyzett Dear Basketball című rajzfilmjével Oscar-díjat nyert az animált rövidfilmek kategóriájában.

Halála az egész sportvilágot megrázta. Az egykori sportoló feleségét és másik három gyermekét, Nataliát, Biancát és Caprit hagyta itt. Kobe Bryant 41 éves volt.
Ezzel a videóval szeretnénk búcsúzni a kosárlabda-legendától, aki számtalan sportolót és embert inspirált a tehetségével:

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.