Erzsébet királynő titkai

0

Az Érem Másik Oldala: a királynő, az öltöztető és a ruhásszekrény című könyvben meglepő titkokat fedett fel a királyi család divattanácsadója.

A brit királyi család divattanácsadója, Angela Kelly napokban megjelent könyvében elárulta, hogy őfelsége nagyon szerény, nagyszerű a humora és vágyakozik a hétköznapi életre. Régi vágya, hogy megmutathassa ezt a közvetlenebb, derűsebb oldalát is az embereknek, azonban az etikett nem vagy csak nagyon ritka alkalmakkor teszi lehetővé a számára.

Őfelsége túlzó szerénysége meglepte az olvasókat.

Habár a Buckingham-palotában összesen 775 szoba található, a 93 éves királynő mindössze hatot használ: a hálószobáját és fürdőjét, a privát társalgóját, az öltözőjét, valamint az audienciára szolgálót és az uralkodói nagytermet.

Meglepő, de nem rendelkezik nagy, átláthatatlan gardróbbal, nem készíttet feleslegesen ruhákat, és kifejezetten ritkán költekezik. Igyekszik, amit lehet saját maga megoldani, csupán két dologban kér segítséget: cipőinek a betörésében, valamint sminkelésben. Az utóbbiban azonban csak évente egyszer: a karácsonyi köszöntő beszédének a felvételekor.

Népszerű cikk az MSN Szórakozás rovatában:

Ezért tűnik el Harry és Meghan egy időre

Őfelsége ahogy az öltözködésben, úgy a sminkelésben is követi a szigorú protokolláris szabályokat és csak egy leheletnyi, visszafogott színt visz fel ajkaira.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.