Katalin hercegné egy pompás cipőt villantott

0

A hercegné legutóbb viselt cipője nagy sikert aratott, a képet elnézve pedig teljesen érthető, hogy miért!

Katalin hercegné mindig is kifinomult és elegáns stílusáról volt híres. Pontosan tudja, milyen darabokat érdemes viselni egy vörös szőnyeges eseményen vagy egy szülinapi partin, és inkább a visszafogottság jellemzi őt. Mégis, múlt héten egy igazán szexis ruhában jelent meg, az összeállításnak pedig egyéb részletei is izgalmasak!

 

Hiszen azt is rögtön észrevette mindenki, hogy milyen feltűnő cipőt viselt Katalin hercegné! Noha többnyire az egyszerű lábbeliket részesíti előnyben, most egy kicsit extravagánsabbra vette a figurát, és egy csillogó ezüst magas sarkúba bújt.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy ezt a csillogó cipőt viseli, hiszen az idei BAFTA-díjátadóra is ebben érkezett. Ám akkor hófehér, földig érő ruhát viselt, így a cipő nem is látszott az öltözéke alatt.

Most viszont hagyta, hogy erre terelődjön a figyelem, és úgy fest, jó döntést hozott, hiszen mindenki imádta a választását!

Egy ilyen glitteres magas sarkút egyébként te is nyugodtan viselhetsz esküvőre, elegáns eseményre, sőt, még egy szimpla buliba is! De a csillogó ruháktól sem kell megijedni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.