Whitney Houston fájdalmas dolgot vitt a sírba

0

Borzasztó családi titokról hallgatott több évtizeden át Whitney Houston: a hét évvel ezelőtt elhunyt énekesnő egy nagyon megrázó dolgon esett át még kislánykorában, ám erről senkinek sem beszélt.

Sokkoló dolgot vitt magával a sírba Whitney Houston. Az énekesnő, aki 2012 februárjában hunyt el, még az édesanyjának sem mesélt arról a hátborzongató dologról, ami kislánykorában történt vele, és ami miatt több mint 40 éven át szenvedett a lelke mélyén.

Whitney Houston csak 48 éves volt, amikor hét évvel ezelőtt a Beverly Hilton Hotelben holtan találták őt a fürdőkádban. Mint az a vizsgálat során kiderült, az énekesnő halálát kokain, kannabisz és többféle tabletta túladagolása okozta. Esetleges drogproblémáiról már a ’90-es években is hallani lehetett, miután viselkedése igen változékony és ingerült lett, hirtelen lefogyott, továbbá kihagyta az előre lebeszélt fellépéseit. Drogproblémáiról végül egy 2009-es interjúban vallott őszintén a nagyvilágnak, ám valamiről egész életében mélyen hallgatott:

Whitney Houston lelkét egy sötét családi titok nyomta – írja a Mirror.

Az énekesnő e titkot mindössze egy emberrel merte megosztani, mégpedig régi jó asszisztensével, Mary Jonesszal, aki által most fény derült arra, hogy Whitney Houstont kislánykorában egy női családtagja molesztálta. Az asszisztens csak most árulta el, hogyan is jött rá, hogy az énekesnőnek tragikus volt a gyermekkora.

„Whitney rám nézett, majd azt mondta: »Mary, engem is molesztáltak kiskoromban. De nem egy férfi tette, hanem egy nő.« Könnyek áztatták a szemét. Azt mondta: »anyukám nem tudott a dolgokról, amiken keresztül mentem.

Soha nem mondtam el neki, mert biztosan bántott volna valakit.« Végigfolytak a könnyek az arcán, én pedig megöleltem őt, és arra kértem: egy napon mindképpen mondja el az anyjának, mi történt, mert azzal nagy teher esik majd le a válláról” – emlékezett vissza Mary Jones.

Whitney Houston aztán soha nem nevezte meg, ki molesztálta őt. Idősebbik féltestvére azt állította, az énekesnő anyjának unokahúga, Dee Dee Warwick követte el a szörnyű dolgokat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.