A legjobb és a legrosszabb mellplasztikák

0

A méret nem minden. A tökéletes mellforma eléréséhez több faktort is figyelembe kell venni.

Egy aranykezű sebész ma már szinte minden egyedi kívánságot képes megvalósítani: a lehetetlent valóra, a reményt beteljesült álomra váltani.

Azonban a harmonikus eredmény eléréséhez a plasztikai sebészeddel együtt pontosan fel kell mérned anatómiai adottságaidat, mielőtt kés alá fekszel.

Az arányos méretű és alakú implantátum kiválasztásához fontos szempont például a melleid elhelyezkedése és mérete, a mellkas hosszúsága és szélessége.

A hollywoodi sztárok ránc nélküli, természetesen feszes dekoltázsairól ma már egy sokat látott digitális varázsló is nehezen állapítja meg, hogy ki feküdt szike alá, és ki nem.

És pontosan ez a lényeg! Itt az InStyle szerkesztőségében is sokan egyetértünk azzal, hogy az esztétikailag is tökéletesen kivitelezett mellnagyobbítás az, amikor megkérdezed: vajon megcsináltatta a cicijeit, vagy csak jó a melltartója? A legszebb “munkák” alig érzékelhetők. Ami ebben az esetben a legnagyobb elismerés.

Egyes sztároknak gyakorlatilag nincs testrésze, ami ne lenne átműtve. A plasztikafüggőségük nyilvánvaló, ez a testdiszformiás zavar folyománya.

Christina Aguilera
Úgy tűnik, hogy az énekesnőnek a végeredmény szempontjából fontosabb szempont volt a hangsúlyosabb méretű dekoltázs, mint a természetesség.

 

Eva Hercigova
A 46 éves topmodell plasztikai sebésze egy igazi varázsló lehet!

 

Heidi Montag
Ha nem rémlene, ő az MTV reality sorozatának, a The Hillsnek egyik szereplője volt. (Elvileg idén jön a The Hills reboot is, yay…)

 

Kate Beckinsale
Bár a színésznő esetén röppentek már fel hírek róla, hogy nem csupán adottságainak köszönheti makulátlanul sima bőrét, ő továbbra is kitart álláspontja mellett, miszerint nem szeretne olyan hollywoodi kisimított arcot, mintha szélcsatornába dugta volna a fejét. Számára édesanyja, a szintén színésznő Judy Loe a példakép, aki méltósággal tudja viselni korát, annak minden picike ráncával együtt.

 

Beyoncé a TIDAL X jótékonysági rendezvényen New Yorkban, 2017. október (Fotó: Getty Images)

 

Eva Herzigova (2008 és 2009)
Akiknek nem sikerült: Vivica Fox, Jewel és Victoria Beckham
Salma Hayek

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.