Christina Aguilera mély dekoltázst villantott

0

Emlékeztek még a 90-es évek egyik legnépszerűbb családi vígjátékára, az Addams Familyre? Tegnap mutatták be először a film animációs változatát, amelynek premierjére természetesen a legnagyobb sztárok is meghívást kaptak.

A meghívottak között volt Christina Aguilera is, aki a családjával érkezett, és mint mindig, most is az alkalomhoz illő ruhát választott magának. Az énekesnő egy igazán különleges, de annál merészebb fekete, földig érő darabot viselt, amellyel Morticia Addams karaktere előtt szeretett volna tisztelegni. A filmben ugyanis Morticia egy gót stílusú, elegáns boszorkány, aki mindenkit elvarázsol a megjelenésével.

Nos, ez az énekesnőnek talán még jobban sikerült, ugyanis elképesztően mély kivágása volt a ruhának, amelyet ezüst ékszerekkel és egy extrém frizurával egészített ki. Az énekesnő a vőlegényét és a két gyerekét is magához öltöztette, akik szintén feketében tették tiszteletüket a premieren.

A családi filmnézésen kívül más oka is volt, hogy Christina jelen volt az eseményen, méghozzá az, hogy ő maga is szerepet kapott egy dal erejéig az animációs filmben, amelyben a „Haunted Heart” című számot énekeli el, mint Morticia Addams.

A filmet hivatalosan október 11-től játsszák majd a mozikban. Mi már nagyon várjuk! És ti?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.