Dráma Vajna Timi körül!

0

Mint ahogyan azt korábban a Blikk is megírta Návai Anikó hamarosan megjelenő könyvében árulja el Sylvester Stallone (73), miért nem tudott ott lenni jóbarátja, Andy Vajna (74) temetésén.

Ennek a riportkönyvnek az volt a célja, hogy 34 éves barátság után igazán megismerjem Andy Vajnát. Olyan interjúalanyaim voltak, mint Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Joe Eszterhas, James Cameron, Antonio Banderas vagy Mario Kassar, tehát komoly emberek.

Mindannyian nagyon tisztelték, szerették és becsülték őt. Arnold ott volt Andy magyarországi és a Los Angeles-i temetésén is, Stallone pedig elárulta, miért nem tudott elmenni – mondta el akkor az írónő, aki nemcsak a néhai filmügyi kormánybiztos filmes karrierjéről ír, de a magánéletébe is bepillantást enged, például a Vajna Tímeával (36) készített beszélgetésén keresztül.

Návai Anikó és Vajna egyébként jó barátságot ápoltak, Anikó pedig Tímea kezét sem engedi el azóta sem, derül ki legalábbis Tímea legutóbbi posztjából.

“Köszönöm @anikonavai @hellohollywoodbol , hogy nem hagysz otthon szomorkodni és mindig elhívsz a @goldenglobes -os eseményekre- így sikerül egy kicsit kiszakadnom a terhek alól és Te is annyira szeretted Andyt és ő is Téged- még akkor is, ha nem is mondta mindig. A kép kicsit futtában készült és tényleg kancsi vagyok… ha a kamerába nézek”

A poszt tanúsága szerint Anikó nem szeretné, ha Tímea egyedül, otthon búslakodna, így igyekszik őt kimozdítani a komfortzónájából.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.