Elton John nem várt helyről kapott nagyon menő elismerést

0

Kevés szexibb dolgot lehet elképzelni annál, mint amikor a posta fejezi ki valaki iránt a tiszteletét (bocsi posta, érted, hogy úgy értjük). Elton John mégis eszméletlenül cool kitüntetésben részesült!

Egy csomó díj és kitüntetés létezik, amellyel a közönség és a szakma hajt fejet az előadók előtt. És hogy hogy jön ide a posta, aminél nem sok kevésbé izgalmasnak tűnő létesítmény létezik? Hát úgy, hogy mégis van egy olyan dolog, amit csak a posta képes megtenni, és mégis elképesztően cool.

De mit is adtak Sir Elton Johnnak?

Hát bélyeg kollekciót dedikáltak neki! A héten jöttek ugyanis a zenész munkásságát életető bélyeg kollekciók, egész pontosan kettő. Az egyik nyolc darabból áll – ennyi (John által kiválasztott) albumborító kelt új életre bélyeg formában. Hogy melyikek? A Honky Chateau, a Goodbye Yellow Brick Road, a Caribou, a Captain Fantastic and the Brown Dirt Cowboy, a Sleeping With the Past, a The One, a Made in England és a Songs From the West Coast.

A másik kollekcióban miniatűrben láthatunk koncertfelvételeket az elmúlt öt évtizedből. A tiszteletadás mértékét az is mutatja, hogy eddig csak egy brit szólózenész kapott otthon bélyeget. Ő természetesen David Bowie volt, akinek munkássága előtt 2017-es halála után emelt kalapot a Royal Mail.

“Nagyon meglepődtem a Royal Mail bejelentésén – mondta Sir Elton – soha életemben nem gondoltam, hogy bélyegre kerül majd a képem!”

A királyi posta szóvivője elmondta, hogy számukra egyértelmű volt a döntés, hiszen Elton John a ma élő zenészek egyik legnagyobbika, a zenetörténelem leghíresebb dalaiból több is hozzá kötődik (például a Candle in the Wind vagy a Rocket Man)


forrás: Instagram
Sir Elton John bélyegei

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.