Főzőműsort indított Paris Hilton

0

A celeb YouTube csatornáján hétfőn rajtolt el a Cooking with Paris névre keresztelt főzőműsora, aminek első részében egy lasagne-t készít el.

A videó azzal kezdődik, hogy Paris Hilton a csivavájával a kezében besétál a konyhába, ahol látszólag még sosem járt, majd felrak főni egy csomag száraztésztát. Természetesen kézmosás vagy anélkül, hogy levenné a kesztyűjét. Ezután kipakolja a hűtőből a darált húst és a sajtokat, amit aztán elkezd lereszelni.

Ekkor közli, hogy ez nagyon fárasztó munka, ráadásul a konyhai eszközök között sem igazán ismeri ki magát. A serpenyőbe öntött túl sok olajat papírtörlővel itatja fel, a húst két óriási lapáttal próbálja meg kavargatni, majd egy szűrővel önti le róla az el nem főtt levet.

Eközben majdnem felgyújtja a derékig érő póthaját, felfrissülésként pedig arcpermetet fúj magára és a körülötte lévő hozzávalókra. Aztán figyelmeztet, hogy ezt inkább ne az étel közelébe csináljuk.

Főzős videó helyett ez inkább egy hogyan ne csináld videó és őszintén reméljük, hogy Paris Hilton is csak viccnek szánta. Habár annak is kifejezetten ijesztő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.