Jennifer Aniston egy nagyon érdekes dolgot mondott el a rajongóinak!

0

Jennifer Aniston véleménye pár év alatt megváltozott, és most már nagyon is nyitott lenne arra, hogy ismét Rachel Green szerepébe bújjon.

https://www.youtube.com/watch?v=T0ZrRngM2Eo

A Jóbarátok rajongók lényegében azóta várják, hogy ismét összeálljanak a szereplők, hogy kijött a legutolsó rész. Azonban éveken át folyamatosan csak azt hangoztatták a színészek, hogy nem vágynak sem újabb évadra, sem filmre; a sztori akkor és ott véget ért, ők pedig nem igazán nyitottak a visszatérésre. Azonban úgy fest, hogy valami elkezdett megváltozni!

Jennifer Aniston most az Ellen Show vendége volt, és megint feltették neki a Jóbarátok reunion kérdését. De ezúttal egészen máshogy válaszolt!

Miért ne? Tudod mit, figyelj, elmondtam neked. Én benne lennék.

Videolejátszó innen: YouTube (Adatvédelmi szabályzat)
Sőt, Jennifer Aniston azt is elmondta, hogy valószínűleg az összes többi főszereplő is nyitott lenne a folytatásra. A lányokkal már beszéltek ilyesmiről, ők benne vannak, és úgy véli, a fiúk is részt vennének benne. Úgyhogy most az egyszer nem elutasító választ adott, hanem még azt is hozzátette, hogy
Figyelj, bármi megtörténhet.

És az biztos, hogyha erre sor kerülne, az óriási siker lenne, és mindenki látni akarná. Jennifer Anistont viszont már sokkal hamarabb viszont láthatod a képernyőn, ugyanis jön Adam Sandlerrel közös vígjátéka, a Murder Mystery, aminek előzetesét itt meg is nézheted.

 

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.