Kiderült az igazság

0

Sokan még mindig nem tértek magukhoz Miley Cyrus szerelmi életét illetően, hiszen mintha csak tegnap lett volna, hogy bejelentette a válását és leszbikus viszonyba kezdett Kaitlynn Carterrel, akit néhány hét után dobott.

Akkor úgy tűnt, hogy csak egy fellángolásról volt szó és mivel egyikőjük sem nyilatkozott a szakítás okáról, így ez is maradt meg az emberekben. Most azonban Kaitlynn elérkezettnek látta az időt, hogy végre beszéljen az érzéseiről és arról, hogyan élte meg az énekesnővel való kapcsolatát.

Nem sokkal azután, hogy Európában utazgattunk a barátnőmmel, hogy így tegyük túl magunkat a szakításainkon, lángra lobbant az első és egyetlen szerelmem egy nő iránt. Úgy szerettem őt, mint egy idősebb férfit évekkel korábban. Pont ugyanazt az ismerős természetességet éreztem.

Nem kellett görcsölnöm, nem kellett mindent analizálnom. Ez csak megtörtént, és jó volt.

Hároméves barátságunkat elnézve rájöttem, valami olyasmi kötött hozzá, ami más barátaimhoz nem, de addig az utazásig meg sem fordult a fejemben, hogy romantikus értelemben gondoljak rá. Bár a médiában egy röpke nyári szerelemként és leszbikus viszonyként emlegették a kapcsolatukat, sokkal több volt annál.

Vagyis tényleg szerelemről volt szó, legalábbis Kaitlynn részéről, aki a jelek szerint nem neheztel az énekesnőre a szakítás miatt. Pedig Miley kicsit sem volt tekintettel rá miután elváltak az útjaik.

Az egykori Disney sztár azóta Cody Simpson oldalán találta meg a boldogságot, míg Kaitlynn kizárólag saját márkájára és TV műsorára koncentrál.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.