Kikerekedett a szemünk, amikor megláttuk, miben jelent meg a híres énekesnő a vörös szőnyegen

0

Halsey igazán dögös szettben érkezett az MTV EMA-ra, aztán átváltott egy sportosabb szerkóba. Lábbelije viszont meglepte a rajongókat.

Halsey sosem volt az a típus, akit a visszafogott öltözködés és viselkedés jellemzett volna. Az énekesnő ugyanis nem bánja, ha néha egy kicsit megbotránkoztatja az embereket, mindegy, hogy ezt egy extrém ruhával vagy videóklippel teszi. Épp ezért, amikor néhány napja az MTV EMA díjátadóján jelent meg, mindenki egyetértett abban, hogy a színes, feltűnő ruha tökéletesen passzolt hozzá.

Nem is ezzel a szettel lepte meg a rajongókat, hanem azzal, amit ezután viselt a vörös szőnyegen, már a díjakkal a kezében. Halsey ugyanis egy kényelmes, fekete-szürke szettben jelent meg, amihez egy szőrmés papucsot választott. Tény, hogy nem gyakran látjuk a hírességeket ilyen összeállításban egy díjátadón!

Mindenesetre abban Sandra Bullock is egyetért, hogy egy melegebb őszi napon a papucscipő a legjobb választás:

Halsey

De tény, hogy ha a téli szezonban járunk, akkor a meleg papucs leginkább a lakásban jön jól. Egy korábbi cikkünkben már össze is szedtük, miért érdemes ilyenkor mindenképpen beszerezned egy pihe-puha mamuszt otthonra, ha pedig neked is tervben van, ajánljuk figyelmedbe ezt a nagyon cuki darabot:

A papucscipő egyébként nagyon népszerű a sztárok körében!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.