Bulvármagazin
Sztárok

Kiszivárogtak Iggy Azalea 2016-os félmeztelen magazinfotói, a rapper perel

Iggy Azalea 2016-ban a GQ címlapján szerepelt, a címlaphoz pedig készültek félmeztelen fotók is, amik nem kerültek be a magazinba, a rapper pedig nem is adott engedélyt, hogy a fotókat bármilyen módon felhasználják a későbbiekben. Ezek a napokban kiszivárogtak az internetre, írja a Cosmopolitan, ami miatt Azalea az Instagramon reagált egy közleményben, mielőtt törölte magát a platformról.

2018 iHeartRadio Music Awards – Arrivals – Los Angeles, California, U.S., 11/03/2018 – Iggy Azalea. REUTERS/Mario Anzuoni

Olyan, mint egy nukleáris bomba, aminek a robbanása nem csak érzelmileg pusztít el, de a személyes életedben is kárt tesz közben. Ha valaha megaláztak már a családod előtt, és azok előtt, akikkel törődsz, talán együtt tudsz érezni azzal, amin most keresztül megyek.

Amethyst Amelia Kelly színpadi nevén Iggy Azalea ausztrál származású rapper, dalszerző és modell.

A rappert különösen megbotránkoztatta az, ahogy sokan reagáltak a fotóra azon túl, hogy továbbosztották őket.

Megvezetve, kellemetlenül, sértve, dühösen, szomorúan, és millió egyéb módon érzem magam. Nem csak azért, mert nem adtam a beleegyezésemet ehhez az egészhez, hanem azért is, amilyen hitvány módon reagáltak erre emberek. Egy rakás kommentet látok férfiaktól, akik egy lépéssel tovább menve megosztják a gondolataikat és fantáziájukat a testemmel kapcsolatban, ami őszintén felkavart. A túlnyomórészt gonosz dolgok, amiket mondanak, kimerítőek és hánynom kell tőlük.

Leírja, hogy egy zárt fotózáson készültek a fotók, aminél ugyan készültek félmeztelen fotók, de mivel a magazinban nem szokott meztelenség lenni, ezért nem is gondolta, hogy azok a képek, amiken nem takarja a mellét, egyáltalán felhasználásra kerülnek bármilyen formában.

Semmi nem indokolta, hogy megtartsák a fel nem használt képeket a fotózásról. Meglepett és feldühített, hogy nem törölték őket rögtön azután, hogy kiválasztották a végleges képeket.

Azaela jelezte, most egy ideig elvonul a nyilvánosság elől, amíg ez leül, viszont szándékában áll kideríteni, hogy ki áll a szivárogtatás mögött és pert fog indítani ellene.

Kapcsolódó tartalom

Tóth Gabi ragyog

BulvarMagazin

Így rúdtáncol az 50 éves Jennifer Lopez az új filmjében

BulvarMagazin

Alain Delon jobban van az agyvérzése után

BulvarMagazin

Szólj hozzá