Kiszivárogtak Iggy Azalea 2016-os félmeztelen magazinfotói, a rapper perel

0

Iggy Azalea 2016-ban a GQ címlapján szerepelt, a címlaphoz pedig készültek félmeztelen fotók is, amik nem kerültek be a magazinba, a rapper pedig nem is adott engedélyt, hogy a fotókat bármilyen módon felhasználják a későbbiekben. Ezek a napokban kiszivárogtak az internetre, írja a Cosmopolitan, ami miatt Azalea az Instagramon reagált egy közleményben, mielőtt törölte magát a platformról.

2018 iHeartRadio Music Awards – Arrivals – Los Angeles, California, U.S., 11/03/2018 – Iggy Azalea. REUTERS/Mario Anzuoni

Olyan, mint egy nukleáris bomba, aminek a robbanása nem csak érzelmileg pusztít el, de a személyes életedben is kárt tesz közben. Ha valaha megaláztak már a családod előtt, és azok előtt, akikkel törődsz, talán együtt tudsz érezni azzal, amin most keresztül megyek.

Amethyst Amelia Kelly színpadi nevén Iggy Azalea ausztrál származású rapper, dalszerző és modell.

A rappert különösen megbotránkoztatta az, ahogy sokan reagáltak a fotóra azon túl, hogy továbbosztották őket.

Megvezetve, kellemetlenül, sértve, dühösen, szomorúan, és millió egyéb módon érzem magam. Nem csak azért, mert nem adtam a beleegyezésemet ehhez az egészhez, hanem azért is, amilyen hitvány módon reagáltak erre emberek. Egy rakás kommentet látok férfiaktól, akik egy lépéssel tovább menve megosztják a gondolataikat és fantáziájukat a testemmel kapcsolatban, ami őszintén felkavart. A túlnyomórészt gonosz dolgok, amiket mondanak, kimerítőek és hánynom kell tőlük.

Leírja, hogy egy zárt fotózáson készültek a fotók, aminél ugyan készültek félmeztelen fotók, de mivel a magazinban nem szokott meztelenség lenni, ezért nem is gondolta, hogy azok a képek, amiken nem takarja a mellét, egyáltalán felhasználásra kerülnek bármilyen formában.

Semmi nem indokolta, hogy megtartsák a fel nem használt képeket a fotózásról. Meglepett és feldühített, hogy nem törölték őket rögtön azután, hogy kiválasztották a végleges képeket.

Azaela jelezte, most egy ideig elvonul a nyilvánosság elől, amíg ez leül, viszont szándékában áll kideríteni, hogy ki áll a szivárogtatás mögött és pert fog indítani ellene.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.