Nem akármilyen helyre születik Tóth Gabi gyermeke

0

“Minden este bejövök a babaszobába és ebben a nyugodt, tiszta energiában álmodozom, felkészülök, félek, vágyakozom, és mindennél jobban várom, hogy a kislányunk babaillata és tisztasága betöltse ezt a csodálatos szobát! Elképzelni nem tudtam régen, hogy ez lesz az egyik legszebb élményem esténként itt a csendben (még)☝🏻🙃🙏🏻❤️ nagyon megható ! Hálás vagyok!”

– írta Instagram-oldalán Tóth Gabi, aki már nagyon várja első gyermeke születését. A környezet mindenesetre nyugodt, idilli – látszik a mellékelt fotón.

Krausz Gábor és Tóth Gabi áprilisban jelentette be, eljegyezték egymást, de a következő örömhírre sem kellett sokáig várni, alig egy héttel a gyűrűzés után megtudták, hogy kisbabájuk születik.

A pár hatalmas lagzi szervezésébe fogott bele, de a váratlan csoda teljesen átírta a fiatalok számításait. Mivel az énekesnőnek korábban az orvosok azt mondták, sosem lesz anya, felkészületlenül érte őket a terhesség, de amint kiderült, hogy szülők lesznek, minden más elveszítette fontosságát.

Gabi a koncertjeit lemondta, csak néhány fellépést és tévés szereplést vállalt el, hogy vigyázzon a maga és a baba egészségére. Férje, Krausz Gábor is azon volt, hogy minél több időt tölthessen szerelmével a várandósság ideje alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.